yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere bapların bizatihi kapanması gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Bapsı seçer nazarıitibar edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ikazyor ve munis fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Sertifikasız yangın bapları da makul maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir dalgalı sunar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında yaman ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında dumanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara normal şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın bapsı, dışarı yakın açılacak şekilde kullanılır.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan kellelamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına destelı olmakla yan yana oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak hızla tahliye olmasını sağlayan bu keyfiyet can kaybı olmaması sinein önemlidir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel vaziyet anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya çın kaçarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları muhtevain bu menteşelerin esenlıklı çallıkışması ve bapyı son kapatması gerekir.

Yangın Bapsı çizgi amacı insanların mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve öfkee dayanıklı kadeh takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri Yangın Kapısı güçlü nâre dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kategorik kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.

Bu proje, silme yönetmeliğe elverişli şekilde planlanır. Ardından itfaiye izinını alarak imalat işlemlemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz sağlıklı bir meydan yaratmaya imkân tanılamayoruz. Bizimle hemen iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı bilgelik alabilirsiniz.

Report this wiki page